Δυναμικά ξεκινούν το 2019 οι Red Hot Chili Peppers, οι οποίοι ανακοίνωσαν ότι θα δώσουν μια εντυπωσιακή συναυλία στις Πυραμίδες της Αιγύπτου, στις 15 Μαρτίου.

Οι συναυλίες με φόντο το λαμπρό παγκόσμιο μνημείο τραβάνε πάντοτε την προσοχή του μουσικόφιλου κοινού. Δεδομένης λοιπόν της ιδιαίτερης δημοφιλίας των Red Hot Chili Peppers, αναμένεται ότι το event θα γίνει sold-out αμέσως μόλις δοθούν σε κυκλοφορία τα σχετικά εισιτήρια.

Αλλά οι Red Hot Chili Peppers είχαν και μερικά ακόμα χαρμόσυνα νέα για τους απανταχού fans.

Όπως είπε ο ντράμερ τους Chad Smith στο αμερικάνικο ραδιόφωνο, αν και τους καθυστέρησε σημαντικά η πυρκαγιά Woolsey που σάρωσε πρόσφατα όλη τη νότια Καλιφόρνια, το γκρουπ βρίσκεται στο στούντιο και δουλεύει πυρετωδώς πάνω σε καινούριο δίσκο.

Τελευταία δισκογραφική εμφάνιση των Πιπεριών ήταν πίσω στο 2016, όταν έβγαλαν το The Gateway, άλμπουμ που δεν πολυάρεσε στην κριτική (δείτε τι έγραψε σε μας ο Μιχάλης Τσαντίλας, πατώντας εδώ), αλλά κράτησε το γκρουπ στην κορυφή των παγκόσμιων καταλόγων επιτυχιών (Η.Π.Α. #2, Βρετανία #2, Αυστραλία #1, Γαλλία #3, Καναδάς #2, Γερμανία #2, Ιαπωνία #4, Ελλάδα #8).

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured