Ενθουσιασμένοι δήλωσαν κάμποσοι fans του εναλλακτικού ροκ από την επιστροφή των UNKLE και τη συνεργασία τους με τον Tom Smith -τον τραγουδιστή των Editors- για το τραγούδι "The Other Side".

Ο James Lavelle φαινόταν να έχει κλείσει το κεφάλαιο UNKLE, τους επανέφερε όμως το 2017 με το άλμπουμ The Road: Part 1 (Βρετανία #16). Και τώρα ετοιμάζεται για τη συνέχεια.

Στα πλαίσια λοιπόν του σχετικού promo, δόθηκε στη δημοσιότητα ένα βιντεοκλίπ για το φρέσκο τραγούδι "Ar.Mour", μια συνεργασία με τους Miink & Elliott Power: μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Ar.Mour" προλογίζει το νέο άλμπουμ The Road Part II: Lost Highway, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 29 Μαρτίου από τη Songs For The Def, με ελληνική διανομή από τη Rockarolla.

«Εμπνεύστηκα το άλμπουμ το 2018, ξεκινώντας μια εκπομπή στο Soho Radio του Λονδίνου», εξήγησε ο Lavelle, «η οποία με έβαλε να σκεφτώ για το πώς μπορείς να παίξεις δίσκους με διαφορετικό τρόπο. Θέλω όποιος ακούσει το νέο άλμπουμ να το σκεφτεί ως ένα ταξίδι: είστε στο αμάξι σας, στο ξεκίνημα μιας ημέρας και φτάνετε οδηγώντας ως τη νύχτα».

{youtube}ABJgYXuC8Bc{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured