Οι Drums ξεκίνησαν ως μπάντα, μα πλέον είναι ένα προσωπικό όχημα έκφρασης για τον Νεοϋορκέζο indie pop μουσικό Jonathan Pierce, ο οποίος και τους οδήγησε προς την εναλλακτική διασημότητα το 2010, όταν το ντεμπούτο τους The Drums έφτασε ανέλπιστα στο #16 της Βρετανίας (στις Η.Π.Α. χαντακώθηκε στο #217). Το 2014, μάλιστα, ο Pierce έδωσε και μία τολμηρή συνέντευξη στις σελίδες μας, στον Άρη Καζακόπουλο (δείτε εδώ).

Οι Drums δεν έχουν πολύ καιρό να φανούν, αφού τελευταία τους παρουσία ήταν το 2017 με το άλμπουμ "Abysmal Thoughts" (Η.Π.Α. #209). Τώρα, ωστόσο, επιστρέφουν με το καινούριο τραγούδι "Body Chemistry", το οποίο και μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

«Κανάν χρόνο πριν γράψω το τραγούδι», δήλωσε ο Pierce, «με βασάνιζε ένα αίσθημα κατάθλιψης. Για να το αντιμετωπίσω έκανα ό,τι μπορούσα για να μου φτιάξω τη διάθεση: έτρωγα καλά, γυμναζόμουν, πήγαινα σε ψυχολόγο, απέφευγα τα πάρτυ και εστίαζα σε θετικές ανθρώπινες σχέσεις. Παρά ταύτα, η κατάθλιψη επέμενε. Κι έτσι έγραψα αυτό το κομμάτι, αναρωτώμενος αν όλη τούτη η λύπη βρίσκεται τελικά στο DNA μου».

Το "Body Chemistry" προλογίζει τον νέο δίσκο Brutalism, ο οποίος θα κυκλοφορήσει στις 5 Απριλίου από την ANTI-.

{youtube}4PdrrrOgezw{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured