Κάθε χρόνο, το BBC καλεί ανθρώπους της μουσικής από κάθε φάσμα, για να τα βάλουν κάτω και να ψηφίσουν τους νέους καλλιτέχνες που πιστεύουν ότι θα χαρακτηρίσουν με τον ήχο τους το επόμενο  μουσικό έτος.

Για το 2019, λοιπόν, νικητής αναδείχθηκε ο Octavian. Ένας 23χρονος ράπερ από το νότιο Λονδίνο με μικτή αγγλογαλλική προέλευση και απώτερη προέλευση από την Ανγκόλα, που στην πραγματικότητα ονομάζεται Oliver Godji.

O Octavian μετρά μερικές συμμετοχές σε δουλειές άλλων, κάποια single και το ΕΡ Essie World (2017), όμως δεν έχει ακόμα κάνει το πλήρες ντεμπούτο του στη δισκογραφία. Αναμένεται βέβαια μέσα στο 2019, έχει άλλωστε ήδη συμβόλαιο με τη Black Butter, θυγατρική της Sony. Και ακόμα καλύτερα, έχει καθώς φαίνεται και τις ευλογίες του Drake, ο οποίος τον έχει ήδη σταμπάρει από την άλλη όχθη του Ατλαντικού.

Τώρα, λοιπόν, ο Octavian κάνει τη μεγάλη κίνηση και συνεργάζεται με το δίδυμο των Take A Daytrip, που στάθηκαν υπεύθυνοι για το "Mo Bamba" του Αμερικανού ράπερ Sheck Wes: το κομμάτι βγήκε το 2017, αλλά έκανε θραύση μέσα στο 2018, καταλήγοντας στο #6 των Η.Π.Α., στο #26 της Βρετανίας, αλλά και στο #10 της Ελλάδας (περισσότερα στο σχετικό Incoming αρ. 17 του Δημήτρη Λιλή, εδώ).

Καρπός της συνεργασίας, ένα τραγούδι ονόματι "Stressed", το οποίο και μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Για την ώρα ωστόσο παραμένει άγνωστο αν το "Stressed" αφορά τον πρώτο δίσκο του Octavian, ή τον δίσκο που ετοιμάζουν οι δύο Take A Daytrip, ο Denzel Baptiste και ο David Biral.

{youtube}MQcixF2ebgY{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured