Πάει ενάμισης χρόνος από την τελευταία δισκογραφική παρουσία των Killers με το Wonderful Wonderful (2017). Άλμπουμ που τους επιβεβαίωσε ως σημαντική εμπορική δύναμη στον σύγχρονο pop/rock ήχο (Η.Π.Α. #1, Βρετανία #1, Αυστραλία #1, Γαλλία #60, Καναδάς #4, Γερμανία #8, Ιαπωνία #127, Ελλάδα #10), αλλά έδωσε και την ευκαιρία στο ελληνικό εναλλακτικό κοινό να τους χαρεί σε μια μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία, καθώς έπαιξαν headliners στο Ejekt Festival 2017 (θυμηθείτε εδώ όσα έγραψε ο ανταποκριτής μας Άγγελος Κλειτσίκας).

Τώρα, η παρέα του Brandon Flowers επιστρέφει κάνοντας μια αναπάντεχη, όσο και ορμητική επίθεση εναντίον του Προέδρου των Η.Π.Α. Ντόναλντ Τραμπ, με το φρέσκο τραγούδι "Land Of The Free": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα το επίσημο βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε γι' αυτό ο Spike Lee. Οι σκηνές με αμερικανικές περιπόλους που υποδέχονται οικογένειες μεταναστών από το Μεξικό με βροχή δακρυγόνων, είναι εντυπωσιακές, όσο και ενοχλητικές.

«Νομίζουμε ότι φτάνει ως εδώ», δήλωσε ο Flowers για το περιεχόμενο, «είναι μια σημαντική καμπή αυτή και πρέπει να ειπωθεί, τώρα με όσα πάνε να γίνουν στα σύνορα με το Μεξικό. Είναι κάτι που δεν το νιώθουμε συμβατό με τις αξίες στις οποίες χτίστηκε η χώρα μας».

Μουσικά, εντωμεταξύ, το "Land Of The Free" έρχεται εξοπλισμένο με τη δική του gospel χορωδία, στην οποία συμμετέχουν και οι τραγουδίστριες που συνοδεύουν τους Killers στις ζωντανές τους εμφανίσεις (Amanda Brown, Danielle René Withers & Erica Canales).

Λογικά το "Land Of The Free" είναι το πρώτο δείγμα γραφής από κάποιον επόμενο δίσκο των Killers, αλλά για την ώρα δεν υπάρχει καμία σχετική επίσημη πληροφόρηση.

{youtube}OIT0ucf_gys{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured