news.team

Δεν είναι λίγοι οι fans των Queen που προτιμούν απλά να ξεχάσουν το γεγονός ότι η αγαπημένη τους μπάντα συνεχίζει με τραγουδιστή των Adam Lambert -προτιμώντας να παριστάνουν ότι δεν υπάρχουν πια.

Ωστόσο η αλήθεια είναι ότι το 2011 ο Brian May με τον Roger Taylor όντως ξανάστησαν τους Queen, προσλαμβάνοντας τον Lambert στη θέση του Freddie Mercury. Μια άκρως αμφιλεγόμενη κίνηση, πόσο μάλλον όταν ο 29χρονος (τότε) Αμερικανός τραγουδιστής έγινε γνωστός από την 8η σαιζόν του τηλεοπτικού ριάλιτι American Idol. Παρά ταύτα, πολλοί fans στήριξαν με ενθουσιασμό το εγχείρημα στις παγκόσμιες περιοδείες που έγιναν έκτοτε: τελευταία, μάλιστα, ήταν το 2018, ενώ ακολουθεί νέος αμερικάνικος κύκλος για το καλοκαίρι του 2019.

Τώρα, ο Adam Lambert έρχεται να επιβεβαιώσει τις υποψίες κάποιων αφοσιωμένων, ότι έπαιξε κι αυτός στο Bohemian Rhapsody, την πολυσυζητημένη δηλαδή ταινία γύρω από τους Queen και τον Freddie Mercury, που μας ξεσήκωσε κι εμάς εδώ στην Ελλάδα και μέσα στο 2018 χρίστηκε από τις μετρήσεις ως η πιο επιτυχημένη μουσική βιογραφία στην κινηματογραφική ιστορία.

Ο Lambert, δηλαδή, όχι μόνο επιβεβαίωσε το γεγονός ότι έπαιξε ένα ρολάκι στο φιλμ, μα έδωσε και τη φωτογραφία που βλέπετε, από τα γυρίσματα.

O Lambert εμφανίζεται στη σκηνή όπου ο Freddie Mercury (Rami Malek) τηλεφωνά στη Mary Austin (Lucy Buyton) από μια στάση φορτηγών.

{youtube}GEBhpiT-V4g{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured