Οι φίλοι του post-punk τρέφουν ιδιαίτερη εκτίμηση στους Twilight Sad, κυρίως για το ντεμπούτο τους Fourteen Autumns & Fifteen Winters (2007), που αν και δεν γνώρισε καμία εμπορική επιτυχία θεωρείται ως ένα από τα εναλλακτικά διαμάντια των '00s.

Η μπάντα ωστόσο έχει σιωπήσει μετά το Nobody Wants Τo Be Here Αnd Nobody Wants Τo Leave του 2014 (Βρετανία #51, Η.Π.Α. #229), άλμπουμ πάντως που μας έδωσε την ευκαιρία να τους δούμε και στην Ελλάδα, στα πλαίσια της 1ης ημέρας του Plisskën Festival 2015 -σε μια συναυλία πάντως που κρίθηκε απογοητευτική, σύμφωνα με όσα έγραψε τότε ο Χάρης Συμβουλίδης (δείτε εδώ).

Τώρα, όμως, σήμανε η ώρα της επιστροφής. Και, στα πλαίσια του σχετικού promo, η σκωτσέζικη μπάντα δίνει στη δημοσιότητα ένα καινούριο βιντεοκλίπ σκηνοθετημένο από τον Michael Sherrington, αυτήν τη φορά για το τραγούδι "VTr": μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

«Είδα τη φράση VTR γραμμένη με σπρέι σε ένα πεζοδρόμιο, καθώς πήγαινα τη γυναίκα μου στο νοσοκομείο για τα γεννητούρια του γιου μας», σχολίασε ο τραγουδιστής των Twilight Sad, James Alexander Graham «και μου έμεινε, επανερχόμενη στο μυαλό μου σε μια κακή φάση, χωρίς κανένα θετικό νέο, ως κάτι το όμορφο».

Το "VTr" προλογίζει τον νέο δίσκο IT WON/T BE LIKE THIS ALL THE TIME, που βγαίνει την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου από τη Rock Action -τη δισκογραφική δηλαδή ετικέτα των Mogwai.

{youtube}6BW5j3PgW7Y{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured