Πέρασαν 3 γεμάτα χρόνια από την τελευταία εμφάνιση της Sharon Van Etten στη δισκογραφία, με το ΕΡ του 2015 I Don't Want Τo Let You Down -που, σε αντίθεση με τον τίτλο του, κάπως κατεύνασε τους ενθουσιασμούς που προκάλεσε πίσω στο 2014 στην indie σκηνή το άλμπουμ Are We There (Η.Π.Α. #25).

Τώρα, ωστόσο, η Αμερικανίδα τραγουδοποιός είναι στην τελική ευθεία για την επιστροφή της και τα όσα μας έχει δώσει μέχρι στιγμής στα πλαίσια του σχετικού promo, δείχνουν πολύ υποσχόμενα.

Το τελευταίο τονώνεται τώρα με ένα βιντεοκλίπ για το φρέσκο τραγούδι "Seventeen", το οποίο μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

«Προσπάθησα να δώσω το αίσθημα μιας μετακόμισης σε μια νέα πόλη, την οποία βλέπεις με φρέσκα μάτια ενώ ακούς τους μεγαλύτερους να παραπονιούνται πώς αλλάζει, για να βρεθείς αργότερα στο σημείο εκείνο όπου καταλαβαίνεις πια ακριβώς τι εννοούν», δήλωσε η σκηνοθέτιδα του κλιπ για το "Seventeen", Maureen Towey. Όσο για την ίδια την τραγουδοποιό, το βλέπει ως «ένα γράμμα αγάπης προς τη Νέα Υόρκη, το σπίτι μου εδώ και μια 15ετία πια».

Το "Seventeen" προλογίζει το άλμπουμ Remind Me Tomorrow, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 18 Ιανουαρίου 2019 από την Jagjaguwar.

{youtube}j7sTHoeH0eA{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured