news.team

Η πρώτη έλευση του Lil Pump στην Ελλάδα για το Primer Festival ήταν από τα πολυαναμενόμενα συναυλιακά γεγονότα του 2018, όμως η εμφάνισή του απογοήτευσε ακόμα και τους δηλωμένους fans (δείτε τι έγραψε σε μας ο Τάσος Μαγιόπουλος, πατώντας εδώ).

Παρά ταύτα, ο 18χρονος Gazzy Garcia από το Μαϊάμι παραμένει ανάμεσα στα σύγχρονα αστέρια της SoundCloud rap τάσης, πράγμα που έδειξε λίγους μήνες πριν και η συνεργασία του με τον Kanye West για το "I Love It" (Η.Π.Α. #6, Βρετανία #3, Γαλλία #27).

Τώρα, ο Lil Pump βρίσκεται στον δρόμο για το 2ο του άλμπουμ και στα πλαίσια του σχετικού promo έχουμε το βιντεοκλίπ για το καινούριο τραγούδι "Butterfly Doors": μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Butterfly Doors" προλογίζει το άλμπουμ Harverd Dropout, το οποίο αναμένεται μέσα στο 2019 από τη The Lights Global, σε διεθνή διανομή της Warner Bros. Έχει ήδη μάλιστα γίνει αγαπητό στη χώρα μας, όντας ψηλά στις YouTube τάσεις.

Το τραγούδι, όμως, προξένησε και ένα μίνι σκάνδαλο όταν έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο Instagram του Lil Pump, πριν την επίσημη κυκλοφορία του. Αιτία, οι στίχοι «They call me Yao Ming 'cause my eyes real low, ching chong», απέναντι στους οποίους αντέδρασαν έντονα πολλοί άνθρωποι ασιατικής προέλευσης στις Ηνωμένες Πολιτείες, θεωρώντας τους κοροϊδευτικούς. Ο Lil Pump ζήτησε όντως συγγνώμη και τελικά έβγαλε το νέο του κομμάτι απαλείφοντας την επίμαχη ρίμα.

{youtube}5aWgoO0capE{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured