Με το Netflix να έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας (και) εδώ στην Ελλάδα, έχουμε πλέον και ταινίες που κάνουν τη «θραύση» τους διαδικτυακά, γενόμενες κατόπιν γνωστές σχόλιο με το σχόλιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είναι μια νέα εποχή και ένα καινούριο σκηνικό, με μη εκτιμητέες (ακόμα) συνέπειες για το παραδοσιακό σινεμά.

Μία από τις ταινίες που κάνουν αίσθηση τον φετινό χειμώνα είναι το Bird Box, που στο «δικό μας» Netflix προβάλλεται με τον τίτλο Με Τα Μάτια Κλειστά. Πρόκειται για ένα θρίλερ βασισμένο στο μυθιστόρημα Bird Box του Josh Malerman (2014), μεταφερμένο στην οθόνη από τη Susanne Bier, με πρωταγωνίστρια τη Sandra Bullock.

Η ταινία έχει βέβαια και τη δική της, υποβλητική μουσική, την οποία υπογράφουν ο Trent Reznor και ο Atticus Ross σε μία ακόμα ανάλογη συνεργασία εκτός των Nine Inch Nails -θυμίζουμε ότι το 2010 κέρδισαν ως ντουέτο Όσκαρ Καλύτερου Soundtrack για τη δουλειά τους στο φιλμ The Social Network του David Fincher.

Στον σύνδεσμο παρακάτω, λοιπόν, μπορείτε να πάρετε μια γεύση της νέας τους δουλειάς ακούγοντας το "Outside".

Ολόκληρο το soundtrack αποτελείται από 10 κομμάτια. Για την ώρα μπορείτε να το αποκτήσετε μόνο μέσω της επίσημης σελίδας των Nine Inch Nails, όμως από τις 25 Ιανουαρίου θα γίνει διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Και για όσους επιμένουν σε φυσικό format, τα νέα είναι ακόμα καλύτερα, αφού θα υπάρξει και τέτοια έκδοση την άνοιξη, που θα περιέχει μάλιστα 1 επιπλέον ώρα μουσικής και σπέσιαλ artwork. «Έχουμε πολύ περισσότερο υλικό από όσο τελικά χρησιμοποιήθηκε», δήλωσαν οι δύο συνεργάτες, «ακούγοντάς το όλο μαζί θα μπορέσετε να έχετε την πλήρη εικόνα για το πώς είδαμε εμείς το Bird Box».

{youtube}Fi4VPHs0tSM{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured