Ανανεωμένος μας ήρθε μέσα στο 2018 ο Paul McCartney, πρωταγωνιστώντας σε ένα αξέχαστο επεισόδιο του Carpool Karaoke, αλλά και βγάζοντας το Egypt Station. Ένα άλμπουμ που γενικά άρεσε (δείτε τι έγραψε σε μας ο Ανδρέας Κύρκος, εδώ) και τα πήγε πολύ καλά και εμπορικά (Βρετανία #3, Η.Π.Α. #1, Αυστραλία #4, Γαλλία #4, Καναδάς #3, Γερμανία #1, Ιαπωνία #6).

Παρά ταύτα, το 2019 τον βρίσκει να έχει ...καινούριο τραγούδι(!), κι ας υποτίθεται ότι ακόμα προμοτάρει το Egypt Station. Ο λόγος για το "Get Enough", το οποίο μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

Καθώς φαίνεται, ο McCartney έμεινε αρκετά ικανοποιημένος από τον ήχο του τραγουδιού του Egypt Station "Fuh You" και έτσι αποφάσισε να δημοσιοποιήσει και ένα ακόμα από τα κομμάτια που γράφτηκαν στα ίδια sessions μαζί με τον Ryan Tedder των OneRepublic, μα εν τέλει έμειναν αχρησιμοποίητα.

Οπότε το «καινούριο» δεν είναι κι ακριβώς καινούριο. Και ίσως η αιτία που απορρίφθηκε αρχικά το "Get Enough" να είναι το βαρύ auto tune που έχει πέσει στα φωνητικά του Macca.

{youtube}aoSLaBFqgLM{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured