Τα νέα ήρθαν για τους περισσότερους το φθινόπωρο, όταν άρχισε να γίνεται κοινός τόπος ότι ο επί 24 χρόνια κιθαρίστας των Manowar, Karl Logan, συνελήφθη από την αμερικανική αστυνομία τον Αύγουστο, για κατοχή παιδικής πορνογραφίας («οπτική αναπαράσταση ανηλίκου που εμπλέκεται σε σεξουαλική δραστηριότητα», ανακοίνωσε συγκεκριμένα η αστυνομία της Βόρειας Καρολίνα).

Στον απόηχο των διαμαρτυριών, το δημοφιλές σχήμα έβγαλε τότε μια (καθυστερημένη) ανακοίνωση, με την οποία έθεσε τον Logan εκτός, μέχρις ότου αποφανθεί η δικαιοσύνη για το τι συνέβαινε.

Το ποιος θα τον διαδεχόταν, ωστόσο, φαίνεται πως υπήρξε θέμα ακανθώδες: έτοιμη λύση δεν υπήρχε, οι δε Manowar βρίσκονταν εν μέσω ηχογραφήσεων για νέο άλμπουμ -το πρώτο τους εδώ και 6 χρόνια, μετά το The Lord Of Steel του 2012 (Γερμανία #19)- ενώ με το 2019 τους περίμενε και νέο σκέλος της αποχαιρετιστήριας περιοδείας τους. Η οποία ξέρουμε πλέον ότι θα τους φέρει το καλοκαίρι και στην Αθήνα, για μια πολυαναμενόμενη συναυλία (14 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού, στα πλαίσια του Release Athens Festival). Οι παλιότεροι έτσι fans εύχονταν μπας και τα ξανάβρισκαν με τον εμβληματικό Ross The Boss, που έπαιξε στους σημαντικότερους δίσκους τους πριν φύγει εν μέσω καυγάδων το 1989. Και ο τότε αντικαταστάτης του David Shankle, έλπιζε μήπως τον ξανακαλέσουν.

Αυτές λοιπόν τις μέρες, οι Αμερικανοί ανακοίνωσαν ότι τη θέση του Logan παίρνει ο E.V. Martel, ο οποίος ικανοποιεί έτσι ένα τεράστιο όνειρό του, αφού ήταν ο κιθαρίστας στην επίσημη tribute band στους Manowar. Ο Joey DeMaio δήλωσε ότι «Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλον να αξίζει περισσότερο να παίξει με τους Manowar, από έναν αληθινό οπαδό. Αυτόν που αφιέρωσε τη ζωή του στους οπαδούς και στη μουσική μας και έχει ήδη αποδείξει πως είναι ένας Manowarrior!»

{youtube}NKPw9V4ak3I{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured