news.team

Πέρασαν πλέον πάνω από 10 χρόνια απ' όταν οι Fleet Foxes μπήκαν δυναμικά στον indie χάρτη με το ομώνυμο ντεμπούτο τους (Η.Π.Α. #36, Βρετανία #3, Γαλλία #78), το οποίο συνόψισε όσα είχαν δείξει στα προγενέστερα ΕΡ και έστρωσε τον δρόμο που τους έκανε top-10 συγκρότημα τόσο στην πατρίδα Αμερική, όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά.

Οι ηχητικές βέβαια αναζητήσεις του Crack-Up πίσω στο 2017 (Η.Π.Α. #9, Βρετανία #9, Γερμανία #25) δεν τους έπεισαν όλους (δείτε τι είχε γράψει σε μας ο Χάρης Συμβουλίδης, εδώ), όμως το ενδιαφέρον για τα μελλούμενα του γκρουπ παραμένει μεγάλο.

Τώρα, λοιπόν, έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε μια γεύση των όσων σχεδιάζουν, καθώς ο ηγέτης τους Robin Pecknold έδωσε στη δημοσιότητα κάποια demo από τις ηχογραφήσεις του νέου τους άλμπουμ, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Instagram: μπορείτε να τα ακούσετε πατώντας εδώ, στον σχετικό player.

Οι Fleet Foxes δείχνουν έτσι ότι θα τηρήσουν την υπόσχεσή τους να δώσουν τον διάδοχο του Crack-Up «μέσα σε 2 χρόνια», όπως είχαν δηλώσει το 2017. Κάτι που σημαίνει ότι ως το καλοκαίρι του 2019 θα έχουμε καινούριο άλμπουμ εκ μέρους τους.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured