Πίσω στο 2005, οι Raconteurs ήταν ένα ακόμα όχημα έκφρασης για τον Jack White δίπλα στους White Stripes, αλλά και μια ευκαιρία να παίξει σε ένα (τύπου) supergroup, με μουσικούς τους οποίους εκτιμούσε: τον Brendan Benson, τον Patrick Keeler και τον Jack Lawrence.

To πρώτο τους άλμπουμ Broken Boy Soldiers (2006) δημιούργησε μάλιστα κάμποσο ενθουσιασμό χάρη στο "Steady, As She Goes", μια rock επιτυχία (Η.Π.Α. #54, Βρετανία #4) που ακούστηκε τότε πολύ. Ένα 2ο άλμπουμ το 2008, το Consolers Of The Lonely διατήρησε την top-10 δυναμική τους σε Η.Π.Α. (#7) και Βρετανία (#8), ωστόσο κάπου εκεί το γκρουπ κατέστη ανενεργό.

Τώρα, 10 σχεδόν χρόνια μετά, ο Jack White ξαναστήνει τους Raconteurs με όλη την παλιά παρέα. Και, παρότι είχε φέτος επιτυχημένη παρουσία στη δισκογραφία με το σόλο άλμπουμ Boarding House Reach (Η.Π.Α. #1, Βρετανία #5, Αυστραλία #11, Καναδάς #1, Γερμανία #17), βιάζεται για νέο υλικό. Πατώντας λοιπόν εδώ, μπορείτε να ακούσετε μέσω Spotify τα δύο φρέσκα τραγούδια των Raconteurs, "Sunday Driver" και "Now That You're Gone".

Και τα 2 τραγούδια επιβεβαιώθηκαν και επισήμως ως προπομποί ενός καινούριου άλμπουμ, το οποίο ακόμα δεν έχει τίτλο, αλλά θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2019 από την Third Man. Για την ώρα, όσοι είναι γραμμένοι στο Vault της τελευταίας, θα πρέπει να αναμένουν να λάβουν μια επανέκδοση του Consolers Of The Lonely.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured