Με ένα νέο βιντεοκλίπ, αυτήν τη φορά για το τραγούδι "Who Cares", συνεχίζει ο Paul McCartney το promo για το επιτυχημένο φετινό του άλμπουμ Egypt Station, που έγινε δεκτό από τους περισσότερους με ενθουσιασμό (δείτε τι έγραψε σε μας ο Ανδρέας Κύρκος, εδώ), ενώ τα πήγε πολύ καλά και από εμπορικής άποψης (Βρετανία #3, Η.Π.Α. #1, Αυστραλία #4, Γαλλία #4, Καναδάς #3, Γερμανία #1, Ιαπωνία #6).

Όπως μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης, δίπλα στον McCartney πρωταγωνιστεί η Αμερικανίδα ηθοποιός Emma Stone, που κέρδισε το 2016 το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου για τον ρόλο της Mia Dolan στο La La Land του Damien Chazelle.

Το κλιπ φτιάχτηκε σε συνεργασία με τον φιλανθρωπικό οργανισμό Creative Visions, ενώ συνέταιροι υπήρξαν επίσης το Facebook, η Subtractive Inc., η Enso, το Ίδρυμα Artemis Rising και το Ίδρυμα Blue Chip. Όλοι μαζί λανσάρουν με αφορμή το τραγούδι του McCartney το διεθνές hashtag #WhoCaresIDo, με στόχο να εκπέμψουν ένα παγκόσμιο μήνυμα, αλλά και να χτίσουν μια κοινότητα όπου άνθρωποι που υφίσταται bullying και αισθάνονται αποσιωπημένοι θα μπορέσουν να βοηθηθούν και να βοηθήσουν κι άλλους.

{youtube}7WOb6ePqjIE{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured