Ήταν τόσο αμερικάνικος ο χαρντ ροκ ήχος με τον οποίον κατέκτησαν τον πλανήτη τη δεκαετία του 1980, ώστε πολλοί ξεχνούν ότι οι Def Leppard είναι βρετανικό συγκρότημα, προερχόμενο από το Σέφιλντ.

Αν και η ιστορία έγραψε πλανητικές πωλήσεις άνω των 100.000.000 αντιτύπων, οι Def Leppard εκτελούν χαμηλές πτήσεις εδώ και αρκετά χρόνια, επιμένουν ωστόσο να υπάρχουν και μάλιστα με πολύ σταθερή σύνθεση (έχει μείνει ίδια από το 1992).

Τελευταία μέχρι στιγμής δισκογραφική τους παρουσία ήταν η ζωντανή ηχογράφηση της συναυλίας τους στο DTE Energy Music Theatre στο Clarkston του Μιζούρι (Ιούλιος 2016), η οποία κυκλοφόρησε το 2017 σε CD και DVD υπό τον τίτλο And There Will Be Α Next Time... Live From Detroit. Φέτος δε έχουν πάρει ξανά τα πάνω τους, καθώς η κοινή τους περιοδεία με τους Journey αναδείχθηκε σε μία από τις 10 πιο πετυχημένες του 2018 (δείτε εδώ).

Τώρα, στο πλαίσιο προώθησης της διπλής best-of συλλογής The Story So Far, δίνουν στη δημοσιότητα ένα επίσημο βιντεοκλίπ για την αναπάντεχη διασκευή τους στο "Personal Jesus", επιτυχία βεβαίως για τους Depeche Mode πίσω στο 1990: μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Οι Def Leppard διασκεύασαν το "Personal Jesus" το καλοκαίρι, για λογαριασμό της μουσικής σειράς Singles του Spotify. Η εκδοχή ωστόσο αυτή που μπήκε στο The Story So Far δεν είναι ίδια -πρόκειται για ένα remix.

«Θα διασκευάζαμε είτε αυτό, είτε ένα τραγούδι των Abba», δήλωσε στο Billboard ο κιθαρίστας του βρετανικού γκρουπ, Vivian Campbell.

{youtube}6YBC3ZVo7R0{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured