Η Ariana Grande δεν είναι η τραγουδίστρια που θα συγκινήσει εύκολα το εναλλακτικό κοινό. Ενώ όμως ξεκίνησε ως συμβατική mainstream pop σταρλέτα, σιγά-σιγά μπόρεσε και έχτισε ένα αξιόλογο καλλιτεχνικό προφίλ, πρώτα με το Dangerous Woman το 2016 (Η.Π.Α. #2, Βρετανία #1, Αυστραλία #1, Γαλλία #8, Καναδάς #2, Γερμανία #6, Ιαπωνία #2, Ελλάδα #8) και φέτος με το Sweetener (Η.Π.Α. #1, Βρετανία #1, Αυστραλία #1, Γαλλία #2, Καναδάς #1, Γερμανία #3, Ιαπωνία #5).

Τώρα, μόλις στα 25 της χρόνια, η τραγουδίστρια από το Boca Raton της Φλόριντα δείχνει να είναι από τις κυρίαρχες φιγούρες στο σημερινό μουσικό στερέωμα: το Billboard την ανακήρυξε «Γυναίκα της Χρονιάς» για το 2018, ενώ πρόσφατα είδε το νέο της single "Thank U, Next" όχι μόνο να σαρώνει τα παγκόσμια charts (νούμερο 1 σε Η.Π.Α., Βρετανία, Αυστραλία, Καναδάς, Ελλάδα, ακόμα και στη Μαλαισία), αλλά να καταρρίπτει και τα ψηφιακά ρεκόρ.

To YouTube ανακοίνωσε ότι το επίσημο βιντεοκλίπ του "Thank U, Next" σημείωσε τις περισσότερες θεάσεις στην ιστορία του μέσα σε 24 ώρες από τη δημοσίευσή του. Παράλληλα, το Spotify ανακοίνωσε ότι είναι το τραγούδι που έφτασε πιο γρήγορα από κάθε άλλο μέχρι τώρα τα 100.000.000 streams. Αν δηλαδή ισχύει ότι σήμερα παίζουν μεγαλύτερο ρόλο τα views στο YouTube και τα streams του Spotify από τα παραδοσιακά μέσα διάθεσης μουσικής, η Ariana Grande είναι η αδιαφιλονίκητη ψηφιακή κυρίαρχος του 2018.

Τώρα, συνεχίζει λοιπόν την πορεία της με ένα ακόμα νέο τραγούδι. Αυτή τη φορά ωστόσο πρόκειται για μια μάλλον τυπική μπαλάντα: λέγεται "Imagine" και μπορείτε να την ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Imagine" δεν έχει σχέση με το Sweetener, αλλά προλογίζει το νέο άλμπουμ Thank U, Next το οποίο θα κυκλοφορήσει το 2019 και είναι ήδη μία από τις πιο αναμενόμενες δισκογραφικές εκδόσεις της χρονιάς που έρχεται.

«Θα είναι ένας δίσκος που κατά βάση θα θρηνεί τις αποτυχημένες μα σημαντικές σχέσεις που είχα μέχρι τώρα στη ζωή μου», δήλωσε η Grande σχετικά με το περιεχόμενο.

{youtube}7_rftpd0u0U{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured