φωτογραφία: Dave J. Hogan

«Καλά Χριστούγεννα» με ένα καινούριο βιντεοκλίπ εύχονται οι Green Day στους απανταχού fans τους, οπτικοποιώντας το τραγούδι "Youngblood": μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το αποτέλεσμα περιλαμβάνει σκηνές από τα παρασκήνια των γυρισμάτων για το βιντεοκλίπ του "Revolution Radio" (2016), καθώς και σκηνές από την κολοσσιαία παγκόσμια περιοδεία του δημοφιλούς γκρουπ για το τελευταίο μέχρι σήμερα άλμπουμ τους Revolution Radio (Η.Π.Α. #1, Βρετανία #1, Αυστραλία #2, Γαλλία #16, Καναδάς #1, Γερμανία #2, Ιαπωνία #8, Ελλάδα #1), η οποία τους πήγε σε 27 χώρες μέσα σε 14 μήνες για συνολικά 117 συναυλίες -ανάμεσά τους, ξεχωρίζει το αρχειακό υλικό από την καλοκαιρινή τους εμφάνιση στο Hyde Park του Λονδίνου, στα πλαίσια του British Summer Festival 2018.

Όσο για το ίδιο το "Youngblood", το ξέρουμε μεν ως τραγούδι από το Revolution Radio, έχει όμως πίσω του μια ενδιαφέρουσα ιστορία, αφού προέρχεται βασικά από το άλμπουμ Cigarettes And Valentines, το οποίο πλέον θεωρείται χαμένο. Κανονικά ήταν δηλαδή να ακολουθήσει το Warning του 2000 (Η.Π.Α. #4, Βρετανία #4, Αυστραλία #7, Γαλλία #58, Καναδάς #2, Γερμανία #21) και ήταν μάλιστα έτοιμο, όταν τον Νοέμβριο του 2002 κλάπηκαν τα master tapes μυστηριωδώς από το στούντιο των Green Day. Το "Youngblood" ήταν ένα από τα κομμάτια που δουλεύτηκε κατόπιν εξαρχής, με την προσθήκη νέων στίχων.

Κατά τα λοιπά, οι Green Day πιστοποίησαν και επισήμως ότι ήδη δουλεύουν πάνω στον διάδοχο του Revolution Radio, αλλά και σε μεγάλα συναυλιακά σχέδια για το 2019. Δεν αποκλείεται, ας πούμε, να κάνουν εμφανίσεις παίζοντας αποκλειστικά το Dookie, τον 3ο τους δηλαδή δίσκο, που τους έκανε ευρύτερα γνωστούς πίσω στο 1994 (Η.Π.Α. #2, Βρετανία #13, Αυστραλία #1, Καναδάς #1, Γερμανία #5).

{youtube}rDvwcO9zs2g{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured