Ένα από τα πιο αγαπημένα χριστουγεννιάτικα τραγούδια στον αγγλοσαξονικό κόσμο είναι το "Rudolph The Red-Nosed Reideer", που ξέρουμε και στη χώρα μας ως "Ρούντολφ Το Ελαφάκι". Το κομμάτι χρονολογείται στο 1949, το έγραψε ο Johnny Marks και το πρωτοτραγούδησε ο Harry Brannon -ήταν όμως η διασκευή του Gene Autrey μέσα στη χρονιά που το έστειλε στο #1 της Αμερικής, καθιστώντας το πασίγνωστο.

Τώρα, επανέρχεται στην επικαιρότητα μέσω μιας νέας διασκευής του Καναδού ηθοποιού William Shatner, που δοξάστηκε βέβαια ως κάπτεν Κερκ στο περίφημο σίριαλ επιστημονικής φαντασίας Σταρ Τρεκ.

Όπως μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω, η διασκευή διαθέτει το δικό της βιντεοκλίπ, όπου τον Shatner συνοδεύει η ...χαρακτηριστική γενειάδα του Billy Gibbons των θρυλικών ZZ Top (ο οποίος παίζει ηλεκτρική κιθάρα)!

Το βιντεοκλίπ λειτουργεί ως promo για τον νέο δίσκο του 87χρονου ηθοποιού Shatner Claus: The Christmas Album, που κυκλοφόρησε τέλη Οκτώβρη από την Cleopatra και πασχίζει να μπει μέσα στα 200 πρώτα των Ηνωμένων Πολιτειών (για την ώρα έχει «κάτσει» στο #202).

{youtube}wF2rjriHphg{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured