Τράβηξε την προσοχή του indie κόσμου η Héloïse Létissier από τη Ναντ της Γαλλίας πριν περίπου 4 χρόνια, όταν σημείωσε μια ανέλπιστη και τεράστια επιτυχία (#2 στην πατρίδα της) με το άλμπουμ Chaleur Humaine, ντεμπούτο για το προσωπικό της εγχείρημα Christine And The Queens.

Στα χρόνια που μεσολάβησαν το άλμπουμ έκανε θραύση και στην αγγλοσαξονική αγορά (Βρετανία #2, Η.Π.Α. #207, Αυστραλία #8), γεγονός που δημιούργησε μεγάλες προσδοκίες για το επόμενο βήμα.

Το τελευταίο έγινε τον φετινό Σεπτέμβρη, παίρνοντας τη μορφή ενός δεύτερου άλμπουμ με τον τίτλο Chris. Ο δίσκος τα πήγε περίφημα (Γαλλία #1, Βρετανία #3, Η.Π.Α. #201, Γερμανία #36), λαμβάνοντας συνάμα και διθυραμβικές κριτικές -τις οποίες ωστόσο αρκετοί βρήκαν υπερβολικές. Για άλλους, βέβαια, το Chris ανήκει στα άλμπουμ της χρονιάς.

Τώρα, πάντως, η Létissier ξαναχτυπά με μια διασκευή στο "No Ordinary Love" της Sade. Έγινε για τη γνωστή μουσική σειρά Spotify Singles, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να το ακούσετε αποκλειστικά μέσω της γνωστής πλατφόρμας, πατώντας εδώ. Ως b-side, φιλοξενείται μια νέα εκτέλεση στο "The Walker", ένα από τα τραγούδια του Chris.

Το "No Ordinary Love" είναι από τα πιο γνωστά και αγαπητά τραγούδια της Sade. Το είπε το 1992 στον δίσκο Love Deluxe, γνωρίζοντας top-20 επιτυχία στη Βρετανία (#14) και στη Γαλλία (#20) και top-30 απήχηση στις Η.Π.Α. (#28).

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured