news.team

Το περσινό άλμπουμ Villains μπορεί να μην εντυπωσίασε τους κριτικούς με τη στροφή του (δείτε τι έγραψε σε μας ο Μιχάλης Τσαντίλας, εδώ), πιστοποίησε όμως πόσο δημοφιλείς παραμένουν οι Queens Of The Stone Age, στέλνοντάς τους στο #3 της πατρίδας Αμερικής και στο νούμερο 1 Βρετανίας, Αυστραλίας και Καναδά (#4 στη Γαλλία, επίσης, και #2 στη Γερμανία).

Τώρα, η μπάντα επιστρέφει με μια διασκευή-έκπληξη στο γνωστό χριστουγεννιάτικο άσμα "Silent Night", την οποία μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το παράξενο, ωστόσο, είναι ότι οι Queens Of The Stone Age υιοθετούν βασικά εδώ μια συνεργασία του Josh Homme με τον Αυστραλό τραγουδοποιό C.W. Stoneking στην οποία δεν εμπλέκονται τα υπόλοιπα μέλη. Παρεμπιμπτόντως, ο Stoneking έρχεται αυτές τις μέρες στην Αθήνα -αύριο Τρίτη και μεθαύριο Τετάρτη, θα παίξει ζωντανά στο Tiki.

To "Silent Night" διατίθεται τόσο ψηφιακά, όσο και σε 7ιντσο single βινυλίου (θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου, με b-side μια ανάγνωση του Homme και της Brody Dalle στο "Twas Τhe Night Before Christmas").

Το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό, για την ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού Sweet Stuff Foundation του Homme, που από το 2013 βοηθάει μουσικούς, ηχολήπτες και τις οικογένειές τους σε περίπτωση ασθένειας ή/και αναπηρίας. Τα υπόλοιπα έσοδα θα καταλήξουν σε ένα ανάλογης λογικής ίδρυμα, το Support Act, το οποίο δρα στην Αυστραλία.

{youtube}W3mU41JDnAU{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured