news.team

Είναι γνωστό ότι Madonna και Lady Gaga δεν τα πάνε καλά, ήδη από την εποχή του "Born This Way" της δεύτερης (2011), που η πρώτη είχε χαρακτηρίσει απλοϊκή εκμετάλλευση των όσων είχε κάνει η ίδια στο "Express Yourself" (1989).

Τώρα, είναι και πάλι η Madonna που ξαναχτυπά και μάλιστα ευθέως, κατηγορώντας τη Lady Gaga ότι ξεπατίκωσε μια ολόκληρη ατάκα από δική της συνέντευξη τη δεκαετία του 1980 για να τη χρησιμοποιήσει στην promo τουρνέ για το φιλμ Ένα Αστέρι Γεννιέται, που (μαζί με το soundtrack) χάλασαν κόσμο φέτος.

Ήδη δηλαδή από τον Οκτώβριο, είχε κάνει εντύπωση στους fans της Lady Gaga ότι έλεγε διαρκώς την ίδια φράση όταν τη ρωτούσαν για τη συνεργασία με τον Bradley Cooper: «Μπορεί να υπάρχουν 100 άνθρωποι σε ένα δωμάτιο και οι 99 να μην πιστεύουν σε σένα, όλα όμως όσα χρειάζονται είναι εκείνος ο ένας, που απλά αλλάζει όλη σου τη ζωή».

Μάλιστα, η Madonna πόσταρε σχετικά και στο προσωπικό της Instagram ένα κλιπ όπου, όντως, την ακούμε να λέει «αν υπάρχουν 100 άνθρωποι σε ένα δωμάτιο και κάτι που έκανες αρέσει στους 99, εγώ θυμάμαι μόνο εκείνον που δεν του άρεσε».

Οι fans της Lady Gaga, βέβαια, ήδη λένε στα social media ότι η Madonna απλά ζηλεύει που το soundtrack του Ένα Αστέρι Γεννιέται σάρωσε στα παγκόσμια charts ενώ το τελευταίο δικό της άλμπουμ (Rebel Heart, 2015) απέτυχε να πιάσει το #1 σε Η.Π.Α. και Βρετανία

{youtube}79fzeNUqQbQ{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured