Το υποσχέθηκαν και το παρέδωσαν, δημιουργώντας ντόρο τόσο στον διεθνή Τύπο, όσο και στα μουσικόφιλα social media.

Ο λόγος για το τραγούδι "Nothing Breaks Like Α Heart", συνεργασία του Mark Ronson με τη Miley Cyrus, η οποία έρχεται να προλογίσει το νέο άλμπουμ του διάσημου παραγωγού, 3 περίπου χρόνια μετά το Uptown Special του 2015 (Βρετανία #1, Η.Π.Α. #5, Αυστραλία #2, Γαλλία #18, Γερμανία #23). Ακόμα δεν ξέρουμε πολλά γι' αυτό, αναμένεται όμως μέσα στο 2019 και το έχουμε σίγουρο ότι θα περιέχει κάμποσες ηχηρές συνεργασίες.

Ronson και Cyrus μας συστήνουν το "Nothing Breaks Like Α Heart" ως ένα «φουτουριστικό κομμάτι, πασπαλισμένο με λίγη country».

Αυτό πάντως που έχει τραβήξει μέχρι στιγμής τα βλέμματα δεν είναι το ίδιο το τραγούδι, αλλά το επίσημο βιντεοκλίπ το οποίο γύρισε η ομάδα We Are From LA.

Όπως μπορείτε δηλαδή να δείτε παρακάτω, η Miley Cyrus βρίσκει την ευκαιρία να λανσάρει ξανά μερικά από τα καμώματα που την έχουν κάνει διάσημη, όπως ας πούμε τον σχεδόν γυμνό ...πισινό της, καθώς περνάει στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου με το οποίο κυνηγιέται στους δρόμους με την αστυνομία.

Το "Nothing Breaks Like Α Heart" αναμένεται να γίνει επιτυχία, ήδη μάλιστα βρίσκεται ψηλά στις YouTube τάσεις και στην Ελλάδα.

{youtube}A9hcJgtnm6Q{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured