Μιλώντας ανοιχτά για θέματα που παραμένουν δύσκολα, ο Ιρλανδός τραγουδοποιός Hozier μετατράπηκε από άσημη φιγούρα σε νύχτες ανοιχτών μικροφώνων στο Δουβλίνο σε πλατινένιο σταρ, σημειώνοντας με το "Take Me To Church" μία από τις κολοσσιαίες επιτυχίες της τρέχουσας δεκαετίας (Ιρλανδία #2, Βρετανία #2, Η.Π.Α. #2, Αυστραλία #2, Γαλλία #2, Καναδάς #2, Γερμανία #2, Ρωσία #6, αλλά και Ελλάδα #1).

Έκτοτε, βέβαια, πέρασαν σχεδόν 5 χρόνια, στα οποία ο Hozier δεν έβγαλε επί της ουσίας κάτι, πέρα από το ΕΡ Live In America (2015). Φέτος όμως επέστρεψε με νέο ΕΡ (το οποίο δεν τα πήγε καλά), ενώ τώρα δίνει στη δημοσιότητα κάτι ακόμα πιο φιλόδοξο: ένα καινούριο τραγούδι με τίτλο "Movement", το οποίο έρχεται «εξοπλισμένο» με ένα δυνατό βιντεοκλίπ, όπου πρωταγωνιστεί ο διάσημος Ουκρανός χορευτής Sergei Polunin -μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

To "Movement" είναι προάγγελος ενός νέου άλμπουμ, το οποίο ωστόσο δεν θα πρέπει να το αναμένουμε πριν το 2019. Με αυτό ο Hozier καλείται να κλείσει τα στόματα σε όσες Κασσάνδρες προβλέπουν ότι θα μείνει στην ιστορία σαν one-hit wonder.

{youtube}OSye8OO5TkM{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured