news.team

Τεράστια μορφή της rock 'n' roll ιστορίας (αλλά και μυθολογίας), ο Iggy Pop είναι καλλιτέχνης διαχρονικά αγαπημένος στο ελληνικό rock κοινό, με το οποίο έχει σφυρηλατήσει ιδιαίτερους δεσμούς.

Τα νέα λοιπόν ότι επιστρέφει στη χώρα μας για συναυλία το καλοκαίρι του 2019, δεν γινόταν παρά να πυροδοτήσουν ενθουσιασμό.

Ο Ιggy Pop ανακοινώθηκε από το Release Athens Festival για το Σάββατο 8 Ιουνίου στην Πλατεία Νερού στο Φάληρο, όπου «θα αποδείξει πως παραμένει μία αστείρευτη πηγή ενέργειας πάνω στη σκηνή, με ένα live show που συμπεριλαμβάνει όλες τις μεγάλες στιγμές της τεράστιας καριέρας του», όπως γράφει χαρακτηριστικά η επίσημη ανακοίνωση.

Η προπώληση θα ξεκινήσει την Παρασκευή, 23/11, στις 11:00 το πρωί, προς 35 ευρώ, και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους , η τιμή θα διαμορφωθεί στα 40 ευρώ. Οι επόμενες φάσεις της προπώλησης θα ανακοινωθούν στην πορεία.

Επίσης, θα διατεθεί περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων με αρχική τιμή στα 80 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, η τιμή θα διαμορφωθεί στα 100 ευρώ.

Λίγο πριν, το Release Athens είχε ανακοινώσει και την έλευση των Disturbed, μίας από τις πιο πετυχημένες μπάντες των τελευταίων ετών στον σκληρό ήχο. Οι Αμερικανοί, που έγιναν πασίγνωστοι και στη χώρα μας μέσω της διασκευής τους στο κλασικό "The Sound Of Silence" των Simon & Garfunkel θα βρεθούν στο γήπεδο Tae Kwon Do την Κυριακή 30 Ιουνίου.

H γενική προπώληση θα ξεκινήσει την Παρασκευή 23/11, στις 10:00 το πρωί, προς 30 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτήριων. Αμέσως μετά, η τιμή θα διαμορφωθεί στα 33 ευρώ. Οι επόμενες φάσεις της προπώλησης θα ανακοινωθούν στην πορεία, ενώ η καταληκτική τιμή, στο ταμείο το βράδυ της συναυλίας, θα είναι 45 ευρώ.

Τα μέλη του fan club των Disturbed θα έχουν το δικαίωμα να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους με προτεραιότητα, από τη 1:00 το μεσημέρι της Τρίτης 20/11 μέχρι τις 17:00 της Πέμπτης 22/11.

{youtube}jQvUBf5l7Vw{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured