Πολλοί μουσικόφιλοι έκαναν φέτος έναρξη συναυλιακής σαιζόν πηγαίνοντας να δουν τους Chemical Brothers στο Γήπεδο Ξιφασκίας, οι οποίοι απέδειξαν και στους πιο δύσπιστους ότι καλά κρατεί ο ηλεκτρονικός τους μύθος (δείτε τι έγραψε για τη βραδιά ο Τάσος Μαγιόπουλος, πατώντας εδώ).

Παρά ταύτα, το δίδυμο δεν μας επισκέφθηκε με φρέσκο υλικό, αφού τελευταίο του ως τώρα άλμπουμ ήταν το Born In The Echoes του 2015 (δείτε τι είχε γράψει σε μας γι' αυτό ο Ανδρέας Κύρκος, εδώ), δίσκος που τα είχε πάει πολύ καλά σε εμπορικό επίπεδο: #1 στη Βρετανία, #73 στις Η.Π.Α., #5 στην Αυστραλία, #29 στη Γαλλία, #10 στη Γερμανία.

Τώρα, οι Ed Simons & Tom Rowlands επιστρέφουν με το ολοκαίνουριο τραγούδι "Free Yourself", για τις ανάγκες του οποίου φτιάχτηκε και ένα αρκετά εντυπωσιακό επίσημο βιντεοκλίπ.

Όπως μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω, οι σκηνοθέτες Dom & Nic εμπλέκουν τους Chemical Brothers σε μια επανάσταση που γίνεται κάπου στο μέλλον, σε ένα εργοστάσιο κατασκευής ρομπότ -η οποία, αναμενόμενα, καταλήγει σε μπόλικο ...χορό!

«Γιατί να φανταστούμε ότι η τεχνητή νοημοσύνη θα συμπεριφερθεί διαφορετικά από αυτήν των ανθρώπων, σε μια πρώτη επαφή με τη μουσική και τον χορό;», δήλωσαν οι Dom & Nic, προσθέτοντας ότι έφτιαξαν για λογαριασμό των επί χρόνια συνεργατών τους «μια μαύρη κωμωδία, η οποία ξεκινά μια συζήτηση για τις πιθανές μελλοντικές σχέσεις των ρομπότ και της Ανθρωπότητας».

Το "Free Yourself" προλογίζει το νέο άλμπουμ No Geography, το οποίο θα κυκλοφορήσει από την Astralwerks την άνοιξη του 2019.

{youtube}7wzR_BVFsUU{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured