Η αγάπη που βίωσε ο Chris Cornell από το παγκόσμιο rock κοινό ως τραγουδιστής των Soundgarden και αργότερα των Audioslave, δεν στάθηκε ικανό αντίβαρο για τους δαίμονές του, οι οποίοι και τον οδήγησαν να θέσει τέλος στη ζωή του τον Μάιο του 2017, μόλις στα 52 του χρόνια.

Πίσω του, ωστόσο, ο Αμερικανός μουσικός άφησε πολλά πράγματα για να τον θυμόμαστε, αλλά και ορισμένα έτοιμα τραγούδια, που δεν πρόλαβαν να κυκλοφορήσουν. Ένα από αυτά, ονόματι "When Bad Does Good", ανέλαβε να προλογίσει το box set Chris Cornell που κυκλοφόρησε την περασμένη Παρασκευή (16 Νοεμβρίου) σε επιμέλεια της χήρας του Βίκυς Καραγιάννη, την οποία βοήθησαν φίλοι και συνεργάτες του. Αρκετοί από αυτούς (Kim Thayil, Matt Cameron, Tom Morello, Mike McCready), μάλιστα, επιμελήθηκαν τα liner notes.

Στο box set περιέχονται 64 επιλογές από όλο το φάσμα της καριέρας του Cornell, από τις μέρες δηλαδή των Temple Of The Dog ως τις σόλο απόπειρες. Μεγάλο ενδιαφέρον για τους fans παρουσιάζουν τα 11 ακυκλοφόρητα κομμάτια.

Τώρα, το "When Bad Does Good" αποκτά το δικό του επίσημο βιντεοκλίπ. Όπως δε μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω, ο σκηνοθέτης Kevin Kerslake διάλεξε ως πρωταγωνιστή τον Christopher Cornell, τον 13χρονο γιο του εκλιπόντος rock star, ο οποίος ενσαρκώνει τον πατέρα του ως νεαρό στο Σιάτλ που βγάζει μεροκάματο μοιράζοντας εφημερίδες.

«Για μένα, αυτό το βιντεοκλίπ αντιπροσωπεύει τον μπαμπά μου και όλη την τέχνη που δημιούργησε στη ζωή του», δήλωσε ο νεαρός Cornell, «καθώς και το τι σήμαινε η μουσική του, αλλά και το τι σημαίνει τώρα για την οικογένειά του, τους fans του και την πόλη του Σιάτλ».

{youtube}06OYeGnX5C4{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured