Φωτιές άναψε στους fans των U2 μια αινιγματική δήλωση του Bono, με την οποία διάλεξε να τελειώσει τη νυν περιοδεία του γκρουπ Experience + Innocence.

Τελευταίος σταθμός ήταν το Βερολίνο, το βράδυ της Τρίτης 13 του Νοέμβρη, με μια κατάμεση Mercedes-Benz Arena να υποδέχεται τους Ιρλανδούς σούπερ σταρ.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα έγραψε το έγκυρο U2gigs, o Bono μίλησε στο πλήθος στο φινάλε, με τα εξής λόγια: «Είμαστε κάμποσο πια καιρό στον δρόμο, περάσαμε τα 40 χρόνια ως γκρουπ και τα τελευταία 4 τα αισθανόμαστε πολύ σπέσιαλ. Φεύγουμε τώρα...».

Φεύγουμε, άρα τελειώσαμε; Πολλοί ήταν όσοι ερμήνευσαν τα λόγια του Bono ως κάτι τέτοιο, δεδομένων και των πρόσφατων -αναπάντεχων- προβλημάτων που αντιμετώπισε με τη φωνή του.

Άλλοι πάλι, συνιστούν ψυχραιμία: αυτή η παραφιλολογία κρατά καιρό τώρα και ποτέ δεν έχει υπάρξει ούτε μισή επίσημη επιβεβαίωση. Στο κάτω-κάτω, ο Bono μπορεί απλά να εννοούσε ότι φεύγουν από τη σκηνή, τέλος περιοδείας, θα τους «χάσουμε» για ένα διάστημα, αφού θα θέλουν να πάνε και στα σπίτια τους.

{youtube}GzZWSrr5wFI{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured