Τη λένε Danielle Balbuena, αλλά το σινάφι του αμερικάνικου R'n'B τη γνωρίζει ως 070 Shake, καθώς ξεκίνησε από τη μουσική κολεκτίβα 070, που ως τώρα μετρά 11 καλλιτέχνες και παραγωγούς.

Το 2016, όταν ήταν μόλις 19 ετών, η 070 Shake έγινε κάτι σαν σταρ στο SoundCloud (χωρίς ωστόσο να σχετιστεί με το ρεύμα του SoundCloud rap), κάτι που εν καιρώ έκανε τον Kanye West να την προσέξει, υπογράφοντάς τη στη δική του GOOD Music.

Κάποιος κόσμος την πρόσεξε ως συμμετέχουσα στο Ye του West και στο Daytona του Pusha-T, λίγοι όμως έδωσαν σημασία στο ντεμπούτο της Glitter, ένα ΕΡ που βγήκε τον Μάρτιο, χωρίς καμία εμπορική τύχη.

Τώρα, ωστόσο, η 070 Shake ετοιμάζει την επόμενή της κίνηση, προπομπός της οποίας είναι το τραγούδι "Accusations": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ.

Το "Accusations" ίσως μείνει ως non-album single, ίσως όμως να προλογίζει ένα ακόμα ΕΡ ονόματι Yellow Girl, το οποίο φαίνεται ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει προς τα τέλη του 2018.

{youtube}ATu2omCtYn4{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured