Ήταν τόσο αισθησιακή η παρουσία της Βρετανονιγηριανής τραγουδοποιού Helen Folasande Adu, ώστε οι περισσότεροι εκεί στο γύρισμα των 1980s προς τα 1990s ξέχασαν ότι Sade λεγόταν το συγκρότημά της και όχι η ίδια. Εν τέλει έδρασε κι εκείνη ως σόλο παρουσία, μέχρι πρότινος όμως είχε μάλλον εξαφανιστεί από τα μουσικά πράγματα, αφού είχε να φανεί δισκογραφικά από το Soldier Of Love του 2010 (Βρετανία #4, Η.Π.Α. #1, Αυστραλία #4, Γαλλία #1, Καναδάς #1, Γερμανία #2, Ιαπωνία #13, αλλά και Ελλάδα #1).

Το τελευταίο ωστόσο διάστημα η Sade είναι και πάλι ενεργή και αυτές τις μέρες την είδαμε να δημοσιεύει και καινούριο τραγούδι: λέγεται "The Big Unknown" και μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "The Big Unknown" προέρχεται από το soundtrack της νέας ταινίας του Steve McQueen Widows, η οποία αναμένεται να βγει στα αμερικάνικα σινεμά στις 16 Νοεμβρίου. Την ίδια μέρα θα βγει και η ψηφιακή έκδοση του score (το οποίο υπογράφει ο Hans Zimmer), που θα διατεθεί κατόπιν και σε φυσικό format από τη Milan Records στις 30 Νοεμβρίου (CD, οι φίλοι του βινυλίου θα πρέπει να περιμένουν ως τις 28 Δεκεμβρίου).

{youtube}H4H9T3iFfWg{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured