Με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο «Tyler, the Creator», ο 27χρονος Tyler Okonma από το Ladera Heights της Καλιφόρνια μπόρεσε και αναδείχθηκε σε έναν από τους πρωταγωνιστές του σύγχρονου χιπ χοπ το 2017, όταν και αγκαλιάστηκε από τα indie kids ο ήχος του 4ου άλμπουμ του Flower Boy με τα soul και τζαζ δάνεια, στέλνοντάς τον στο #2 των Η.Π.Α. και στο #9 της Βρετανίας.

Μέσα στο 2018 είδαμε τον Tyler, the Creator σε ηχηρές συμμετοχές στους δίσκους τόσο του A$AP Rocky ("Potato Salad) όσο και της Kali Uchis ("After The Storm"), τώρα ωστόσο τον βρίσκουμε ξανά σε προσωπικά μονοπάτια με το φρέσκο τραγούδι "I Am The Grinch": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω. 

Το "I Am The Grinch" προέρχεται από το soundtrack της ταινίας των Yarrow Cheney & Scott Mosier The Grinch που βγήκε αυτές τις μέρες στα αμερικάνικα σινεμά με πρωταγωνιστή τον Benedict Cumberbatch -με τον οποίον και βλέπετε τον Tyler, the Creator στη φωτογραφία.

Η ταινία είναι κινουμένων σχεδίων, με χριστουγεννιάτικη θεματική και αποτελεί μεταφορά στη μεγάλη οθόνη του βιβλίου How the Grinch Stole Christmas!, το οποίο έγραψε στα 1957 ο Dr. Seuss -είναι η 3η φορά που μεταφέρεται στον κινηματογράφο.

{youtube}8FdN8Hiq8UI{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured