O A$AP Rocky λογικά περίμενε ότι η φετινή του δισκογραφική επιστροφή με το Testing θα του χάριζε το 3ο του σερί νούμερο 1 στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τελικά όμως χρειάστηκε να βολευτεί με το #4, ενώ για πρώτη φορά έχασε (έστω και στο τσακ) το βρετανικό top-10, μένοντας στο #11. Καταβαραθρώθηκε δε στην πάντα σημαντική για το χιπ χοπ Γαλλία, φτάνοντας μόλις στο #93, ενώ μέχρι στιγμής λογιζόταν ως (λίγο-πολύ) καλλιτέχνης με top-40 δυναμική.

Παρά τους κλυδωνισμούς, το promo για το φετινό άλμπουμ συνεχίζεται τώρα με ένα ακόμα βιντεοκλίπ, αυτήν τη φορά για το "Fukk Sleep", τη συνεργασία του A$AP Rocky με την πολυσυζητημένη FKA Twigs: το σκηνοθέτησε η Diana Kunst η οποία -όπως μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω- τους απεικόνισε σε μια τρελή νυχτερινή βόλτα στη Νέα Υόρκη.

Στο τραγούδι κάνει δεύτερα φωνητικά ο Hector Delgado, ενώ περιέχεται και sample από το "FYM" του Joyner Lucas. Η μεγαλύτερη ωστόσο έκπληξη βρίσκεται στα συνθετικά credits, όπου συναντάμε το όνομα του Andrew VanWyngarden, γνώριμου στο εναλλακτικό κοινό από τους MGMT.

{youtube}pM5XogpX1JA{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured