news.team

Ο Brendon Whitney μετρήθηκε δυστυχώς κι αυτός στις απώλειες του 2018 τον Μάρτιο, πεθαίνοντας μόλις στα 41 του χρόνια, από καρδιακή προσβολή. Πρόλαβε εντούτοις να διακριθεί στο χιπ χοπ στερέωμα με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Alias, αλλά και να καταγραφεί ως συνιδρυτής του επιδραστικού για τον alternative χιπ χοπ ήχο label Anticon.

Τελευταία δισκογραφική καταγραφή του ράπερ από το Hollis του Maine ήταν το Pitch Black Prism του 2014. Αυτές όμως τις μέρες, η Anticon παρουσίασε το άλμπουμ Less Is Orchestra, από το οποίο μπορείτε να ακούσετε το "The Deadener" στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

Το Less Is Orchestra μάζεψε τις τελευταίες ηχογραφήσεις που έκανε ο Alias πριν τον θάνατό του, μαζί με τον ράπερ Doseone (επίσης από τους συνιδρυτές της Anticon), με τον οποίον τους ένωνε φιλία πολλών χρόνων, αλλά και μια παλιά συνεργασία στα πλαίσια του συγκροτήματος Deep Puddle Dynamics, στα τέλη των 1990s.

Η Anticon ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει το άλμπουμ σε περιορισμένη έκδοση 500 βινυλιακών αντιτύπων. Όλα τα έσοδα θα δοθούν στην οικογένεια του Alias.

{youtube}LzdHoFObxrg{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured