news.team

Θύμα μιας υπερβολικής δόσης φαρμάκων τέτοιες μέρες πέρυσι, ο Gustav Elijah Åhr από το Allentown της Πενσιλβάνια έφυγε μόλις στα 21 του χρόνια, πάνω που -ως Lil Peep- είχε αρχίσει να λογίζεται στα είδωλα του emo hip hop των ημερών μας: το πρώτο του (και μοναδικό εν ζωή) άλμπουμ του Come Over When You're Sober, Pt. 1 τον έφερε στο #38 των Η.Π.Α. λίγους μήνες πριν τον θάνατό του, κάνοντας μικρή αίσθηση και στην Ευρώπη (Βρετανία #71, Γαλλία #112, Γερμανία #82).

Έκτοτε, το ενδιαφέρον του Τύπου αλλά και του κοινού έχει πολλαπλασιαστεί και μία από τις μεγάλες επιτυχίες του φετινού φθινοπώρου είναι η μεταθανάτια συνεργασία του με τον (επίσης μακαρίτη, πλέον) XXXTentacion "Falling Down" (Η.Π.Α. #13, Βρετανία #10, Αυστραλία #7, Καναδάς #5, Γερμανία #12).

Τώρα, λοιπόν, δίνεται στη δημοσιότητα ένα ακόμα από τα τραγούδια που άφησε πίσω του: λέγεται "" και μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε γι' αυτό η ...μητέρα του Liza Womack, με τη βοήθεια του Steven Mertens. Η Womack αφιέρωσε μάλιστα το κλιπ στον «παθιασμένο, ταλαντούχο και δουλευταρά γιο μου», προξενώντας κύμα συγκίνησης στα social media.

Το "Runaway" προλογίζει το 2ο άλμπουμ του Lil Peep Come Over When You're Sober, Pt. 2, το οποίο θα κυκλοφορήσει από την Autumny στις 9 Νοεμβρίου.

{youtube}zMCVp6INpnw{/youtube} 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured