news.team

Παρά την πιο εξωστρεφή μουσική που έφτιαξε στο φετινό του άλμπουμ Age Of (δείτε τι έγραψε σε μας γι' αυτό ο Κώστας Ζιούλης, πατώντας εδώ), αλλά και τις σταθερά καλές κριτικές που παίρνουν οι δουλειές του, ο Oneohtrix Point Never παραμένει στο underground της εμπορικής αναγωρισιμότητας: το Age Of δεν μπόρεσε να μπει στο top-200 της πατρίδας του Αμερικής (έμεινε στο #204), ενώ μια μικροαπήχηση βρήκε μόνο στην Ιαπωνία (#109), όσον αφορά τις βασικές μουσικές αγορές.

Παρά ταύτα, ο 36χρονος παραγωγός Daniel Lopatin που βρίσκεται πίσω από το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Oneohtrix Point Never συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του. Τώρα, λοιπόν, δίνει στη δημοσιότητα ένα ολοκαίνουριο κομμάτι με τίτλο "Love Ιn Τhe Time Οf Lexapro": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το κομμάτι προλογίζει ένα ΕΡ που επίσης θα τιτλοφορείται Love Ιn Τhe Time Οf Lexapro και αναμένεται να κυκλοφορήσει από τη Warp στις 23 Νοεμβρίου.

Lexapro, είναι η αγγλική λέξη για την εσκιταλοπράμη, αντικαταθλιπτικό φάρμακο αρκετά διαδεδομένο για την αντιμετώπιση της κατάθλιψης και σοβαρών διαταραχών που οφείλονται στο άγχος.
 
{youtube}Zm_i7k_-psM{/youtube} 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured