news.team

«To the fanfare of progress it’s always the same
We cheer on the clowns as they roll into town
But their faces look tired and sad to me
And carry the terrible things they have seen»

Αν και ο Damon Albarn έμεινε ιδιαίτερα απασχολημένος με τους Gorillaz το τελευταίο διάστημα, κατάφερε και βρήκε χρόνο ώστε να επαναφέρει τους The Good, The Bad & The Queen -το alternative δηλαδή supergroup που έστησε το 2006 μαζί με τον παραγωγό Danger Mouse, τον κάποτε κιθαρίστα των Verve Simon Tong, τον μπασίστα των Clash Paul Simonon και τον περίφημο session ντράμερ Tony Allen. Το γκρουπ έβγαλε μόνο ένα ομότιτλο άλμπουμ το 2007, το οποίο πήρε αρκετά καλές κριτικές και πέτυχε και στα charts (#2 στη Βρετανία, #49 στις Η.Π.Α.).

Από τότε μεσολάβησαν 11 χρόνια σιωπής, να όμως που τώρα οι The Good, The Bad & The Queen είναι και πάλι ενεργοί, δίνοντας μάλιστα και ένα φρέσκο τραγούδι στη δημοσιότητα: το λένε "Merrie Land" και μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ.

Το τραγούδι προλογίζει ένα νέο δίσκο που επίσης θα λέγεται Merrie Land και θα κυκλοφορήσει στις 16 Νοεμβρίου

«Το πρώτο μας άλμπουμ είχε ως βασικό θέμα το Λονδίνο», είπε το γκρουπ σε κοινό ανακοινωθέν, «ενώ το Merrie Land διατρέχει μια ευρύτερη χώρα. Είναι ένας όμορφος και ελπιδοφόρος παιάνας προς τη Βρετανία του σήμερα, η οποία βιώνει μια αγγλοσαξονική κρίση και το τέλος μιας σχέσης, αυτής με την Ευρωπαϊκή Ένωση».

{youtube}6p1mq19htTc{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured