37 ετών σήμερα, από το Long Island της Νέας Υόρκης, η Laura Pergolizzi έχει γράψει στην καριέρα της τραγούδια για μεγάλους pop stars, του βεληνεκούς της Cher, της Rihanna ή των Backstreet Boys. Δεν περίμενε όμως ότι μια μέρα θα γευόταν κάτι από το στάτους αυτών στη δική της υπόγεια διαδρομή ως τραγουδοποιός, που ξεκίνησε πίσω στο 2001 υπό το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο LP.

Το 2015, όμως, το τραγούδι "Lost On You" αποδείχθηκε διαβατήριο για τη μαζική επιτυχία σε χώρες σαν την Ελλάδα, τη Γαλλία και την Πολωνία, όπου βρέθηκε αναπάντεχα στο νούμερο 1. Τα εγχώρια ραδιόφωνα ακόμα το παίζουν κατά κόρον, ενώ με την έκδοση του άλμπουμ Lost On You το 2016 έδωσε μικρή προσοχή ακόμα και η αμερικάνικη αγορά: ο δίσκος βρέθηκε στο #207, επανεκκινώντας το ενδιαφέρον για τον προκάτοχό του Forever For Now (2014), που σκαρφάλωσε έτσι στο #132.

Τώρα, λοιπόν, ήρθε η ώρα της συνέχειας -ή ίσως η ώρα της αλήθειας, για όσους προφητεύουν ότι η LP δεν θα βγάλει άλλη επιτυχία στην καριέρα της. Και στον σύνδεσμο παρακάτω μπορείτε να δείτε το βιντεοκλίπ για το ολοκαίνουριο τραγούδι "Recovery".

Το "Recovery" προλογίζει τον νέο δίσκο Heart To Mouth που θα κυκλοφορήσει στις 7 Δεκεμβρίου από τη Vagrant: στα ελληνικά δισκοπωλεία θα τον δούμε από την Panik Records.

«Όταν παίρνω το μικρόφωνο και αρχίζω να φτιάχνω μελωδίες, μπορώ να αισθανθώ αυτή την άμεση γραμμή από την καρδιά μου στο στόμα μου», δήλωσε η LP για το νέο άλμπουμ: «Στο παρελθόν, υπήρχε μια πόλη γεμάτη δρόμους που χρειαζόταν την προσοχή μου. Τώρα, αισθάνομαι ότι έχω έναν μεγάλο αυτοκινητόδρομο να επικοινωνώ την συγκίνηση. Είτε είναι θλιβερά τραγούδια ή μεγάλα anthems, όλα έρχονται από το ίδιο μέρος».

{youtube}DLoKfc1J1yE{/youtube} 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured