34 χρονών σήμερα, ο Nayvadius DeMun Wilburn από την Ατλάντα της Τζόρτζια είναι ίσως ο πιο διάσημος ράπερ που μπορεί να λειτουργήσει ως αποτελεσματική γέφυρα ανάμεσα στους παλιούς και στην πιτσιρικαρία που απολαμβάνει τους mumble rap ήχους.

Ο Future, όπως τον ξέρουμε οι μουσικόφιλοι, δεν βιάζεται για καινούριες κινήσεις, καθώς το τελευταίο του άλμπουμ Hndrxx βγήκε το 2017, αφήνοντάς τον πολύ ικανοποιημένο σε επίπεδο απήχησης, αφού κατέκτησε εύκολα το #1 των Η.Π.Α. (για 4η συνεχόμενη φορά), μπήκε στο #21 της Βρετανίας και έκανε κάποια αίσθηση και στη Γαλλία (#45), αγορά που πάντα μετράει στο χιπ χοπ.

Παρόλα αυτά, δεν χάνει ευκαιρία να εμφανιστεί ως καλεσμένος σε άλλους συναδέλφους όταν κάτι «τραβάει» το αυτί του. Κι αυτό κάνει τώρα, αφού τον βρίσκουμε στο πλάι του Juice WRLD, να αναλογίζεται την ευφορική διάσταση των ναρκωτικών ουσιών στο καινούριο τραγούδι "Wrld Οn Drugs": μπορείτε να το ακούσετε στον παρακάτω σύνδεσμο.

To "Wrld Οn Drugs" προέρχεται από το ομώνυμο mixtape που έβγαλε αυτές τις μέρες ο Juice Wrld. Ο 19χρονος ράπερ από το Σικάγο συστήθηκε ευρύτερα φέτος την άνοιξη με το πρώτο του επίσημο άλμπουμ Goodbye & Good Riddance (Η.Π.Α. #4, Βρετανία #25), το οποίο τον κατέταξε στα trap ινδάλματα των καιρών μας.

{youtube}xBeXjXUesO4{/youtube} 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured