news.team

Δεν πάνε παρά λίγες μέρες που ο Thom Yorke έδωσε στη δημοσιότητα το "Volk", το 3ο κατά σειρά κομμάτι του από το επερχόμενο soundtrack για το remake του θρυλικού Suspiria. Και δεν έχουν κυλήσει παρά μερικές ακόμα ημέρες από όταν τον ακούσαμε σε μια αδημοσίευτη εκδοχή του "E-Bow The Letter", παρέα με τους R.E.M.

Καθώς φαίνεται ο ηγέτης των Radiohead διανύει περίοδο δημιουργικού οίστρου, αφού κοινοποιεί τώρα ένα ακόμα φρέσκο κομμάτι ονόματι "Hands Off The Antarctic": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

Το "Hands Off The Antarctic" δεν σχετίζεται με το Suspiria. Σχετίζεται αντιθέτως με την τρέχουσα καμπάνια της Greenpeace να προστατέψει τον Νότιο Παγωμένο Ωκεανό, ο οποίος περιβάλλει την Ανταρκτική -μια ήπειρο εξαιρετικά ευαίσθητη στην ήδη τρέχουσα κλιματική αλλαγή.

«Μερικά μέρη στον πλανήτη μας προορίζονται να μείνουν άγρια και απροσπέλαστα, αντί να καταστραφούν κι αυτά από το αποτύπωμα της ανθρωπότητας», δήλωσε σχετικά ο Yorke, μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα Independent: «αυτό το τραγούδι σηκώνει τη φωνή του ενάντια στο ανηλεές βάδισμα του ανθρώπου, θυμίζοντας ότι η Ανταρκτική είναι μια αληθινή ερημιά, στην οποία ό,τι κακό συμβεί, θα μας επηρεάσει όλους. Οφείλουμε λοιπόν να την προστατέψουμε».

{youtube}qXF4l7NPhoY{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured