φωτογραφία: Jeremy Cowart

Ο Pete Wentz έγινε φιγούρα οικεία σε όσους ακολούθησαν το 3ο emo κύμα, μετέχοντας ως μπασίστας στους Fall Out Boy, σχήμα που επιβεβαίωσε φέτος τον Γενάρη ότι διατηρεί το γκελ του στο κοινό, βλέποντας τον δίσκο του Mania να θρονιάζεται στο εθνικό νούμερο 1 των Η.Π.Α., αλλά και στο #2 της Βρετανίας.

Οι Weezer, από την άλλη, προσμετρήθηκαν στις alternative δυνάμεις της Αμερικής που αναδείχθηκαν κατά τη δεκαετία του 1990, διατηρούν δε και εκείνοι το κοινό τους, όπως απέδειξε το περσινό άλμπουμ Pacific Daydream (Η.Π.Α. #23, Βρετανία #68).

Φρέσκιοι τώρα από τη συζητημένη διασκευή τους στο "Africa" των Toto (Η.Π.Α. #51), οι Weezer ρίχνονται στην περιπέτεια ενός καινούριου δίσκου, «γεύση» του οποίου είναι το τραγούδι "Can't Knock The Hustle".

Όπως μάλιστα μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω, το κομμάτι έρχεται συνοδεία ενός επίσημου βιντεοκλίπ, πρωταγωνιστής του οποίου είναι ο Wentz.

Το "Can't Knock The Hustle" προλογίζει ένα νέο άλμπουμ που θα λέγεται Weezer ή ανεπίσημα The Black Album (για να ξεχωρίζει από το ντεμπούτο του 1994, τον δίσκο του 2001 και τον δίσκο του 2008). Το μόνο επιπλέον που ξέρουμε, ότι θα βγει κάποια στιγμή το 2019 από την Crush Music, σε διεθνή διανομή από την Atlantic.

{youtube}UV5F3vcQyrY{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured