Πίσω στο 1978, οι Ramones κυκλοφορούσαν το 4ο τους άλμπουμ Road To Ruin, τον δίσκο δηλαδή που περιείχε αγαπημένα τους τραγούδια όπως το "I Wanna Be Sedated" ή το "I Just Want Τo Have Something Τo Do".

Παρά ταύτα, το επιτελείο της Sire δεν πόνταρε σε αυτά ως singles, αλλά επικέντρωσε στη διασκευή τους στο "Needles And Pins" των Searchers και σε δικά τους κομμάτια σαν το "She's The One".

Το τελευταίο απέτυχε εντελώς εμπορικά, αφού το αγνόησαν τα charts Αμερικής και Βρετανίας, ωστόσο οι Ramones φόρεσαν τα γνωστά τους δερμάτινα και φίλμαραν ένα επίσημο βιντεοκλίπ σε ένα γκαράζ. Αυτό, όμως, δεν είδε ποτέ το φως της δημοσιότητας και έμεινε στα συρτάρια για 40 χρόνια, μέχρι τώρα: μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

Το κλιπ δημοσιεύεται ως promo για την επετειακή επανέκδοση του Road To Ruin, η οποία προσφέρει το άλμπουμ σε μονοφωνική και στερεοφωνική μίξη, εμπλουτίζοντας το πρωτότυπο υλικό με ακυκλοφόρητες ηχογραφήσεις, αλλά και με ένα βιβλίο γεμάτο αδημοσίευτες φωτογραφίες.

{youtube}Z5_fQHTW_Sk{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured