news.team

Απρόσμενο θάνατο, μόλις στα 41 του, βρήκε φέτος το καλοκαίρι ο Richard Swift (από έναν συνδυασμό ηπατίτιδας και προβλημάτων στο συκώτι και στα νεφρά που προκλήθηκαν από αλκοολισμό), ο οποίος δεν ευτύχησε να συναντήσει την εμπορική καταξίωση, αλλά αναγνωρίστηκε ως μουσικός, τραγουδοποιός και παραγωγός στο αμερικάνικο indie underground των καιρών μας.

Λίγο πριν πεθάνει, πάντως, είχε ολοκληρώσει το νέο του άλμπουμ The Hex, το οποίο δούλευε τμηματικά εδώ και αρκετά χρόνια. Το υλικό βγήκε ψηφιακά την Παρασκευή που μας πέρασε και θα κυκλοφορήσει και κανονικά, στις 7 Δεκεμβρίου, από τη Secretly Canadian.

Ως promo, λοιπόν, δόθηκε στη δημοσιότητα το τελευταίο τραγούδι που έγραψε στην καριέρα του: λέγεται "Sept20" και μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω. Στη δισκογραφία του, το The Hex θα διαδεχθεί το ΕΡ Kensington του 2014.

Την Πέμπτη που μας πέρασε, εντωμεταξύ, ανήμερα της 21ης επετείου του γάμου του, η οικογένειά του εκπλήρωσε την τελευταία του επιθυμία -σκόρπισε τις στάχτες του σε μια ιδιωτική τελετή στο Όρεγκον.

{youtube}aFZsm-Luh1s{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured