Ο κυκλώνας Florence ξεκίνησε τέλη Αυγούστου στα Νησιά του Πράσινου Ακρωτηρίου στη δυτική Αφρική και έληξε επισήμως μόλις χθες, έχοντας στο μεταξύ χτυπήσει τη βρετανική κτήση των Βερμούδων και την ανατολική ακτή των Η.Π.Α. Πίσω του άφησε 35 νεκρούς, τους περισσότερους στη Βόρεια Καρολίνα, και τρομακτικές ζημιές, ύψους 17 δις ευρώ.

Ωστόσο ένας Αμερικανός επιμένει να τα βάζει με τους κυκλώνες μετά ...μουσικής. Βάζει δηλαδή το ...μαγιό του, αρπάζει την αστερόεσσα, παίζει το "Raining Blood" των Slayer στη διαπασών (από το Reign In Blood του 1986) και στέκεται όρθιος απέναντι στις ριπές της θύελλας. Μπορείτε να τον δείτε στο βίντεο στο τέλος της είδησης.

Το όνομά του είναι Lane Pittman και ο κόσμος τον έμαθε το 2016, όταν έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα, κοντράροντας τον κυκλώνα Matthew. Ο Pittman, βέβαια, είναι κάτοικος Φλόριντα -μιας πολιτείας που δεν χτύπησε η Florence. Κατάφερε όμως και μάζεψε 150 δολάρια μέσω της πλατφόρμας GoFundMe για να μεταβεί στη Νότια Καρολίνα, ώστε να κοντράρει τον στρόβιλο στην παραλία Myrtle. Το έκανε και τώρα έγινε είδηση όχι μόνο παναμερικανικά, μα και στον υπόλοιπο πλανήτη.

Τι έγραψε για να πείσει τους χρηματοδότες; Απλά τα εξής: «Pay for my gas/coffee and I'll go fight Hurricane Florence. MERICA BABY!!! We stick together».

Ίσως το κλου να βρίσκεται στο «America Baby», τι άλλο να πούμε κι εμείς...

{youtube}nDwpM5JkGts{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured