Λίγες ώρες μένουν πλέον μέχρι την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου, όταν και θα κυκλοφορήσουν οι χαμένες ηχογραφήσεις του Prince από το 1983, τις οποίες βρήκαν οι κληρονόμοι του στα συρτάρια του, μετά τον θάνατό του.

Ο Prince κλείστηκε στο home studio που είχε τότε στο Chanhassen της Μινεσότα για ένα μοναχικό session ηχογράφησης, με μόνο συνοδοιπόρο τον μηχανικό ήχου Don Batts. Τα αποτελέσματα τα καταχώνιασε έπειτα στο προσωπικό του αρχείο.

Τώρα, το υλικό αυτό θα εκδοθεί από τη Warner Bros. με τον τίτλο Piano & A Microphone: 1983. Και τώρα το σχετικό promo κορυφώνεται με ένα ακόμα τραγούδι από εκείνα τα sessions, το "Why The Butterflies" -μπορείτε να το ακούσετε μέσω Spotify, πατώντας εδώ.

Το τραγούδι αυτό έχει βάλει τους fans του στην πρίζα, καθώς ποτέ στη συνέχεια δεν επέστρεψε για να το ξαναδουλέψει. Η επί χρόνια συνεργάτιδά του στους Revolution, Lisa Coleman, δήλωσε εντυπωσιασμένη: «μου αρέσει πολύ αυτή η πλευρά του Prince, η εξομολογητική, η πλέον προσωπική. Ίσως από το "Why The Butterflies", από μια τέτοια δηλαδή ματιά στον εαυτό του και στις οικογενειακές του σχέσεις να ξεπήδησε λίγο μετά το "When Doves Cry".

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured