news.team

Παρά τις αντιδράσεις που σημειώθηκαν για τη γλώσσα την οποία επέλεξε για να κοροϊδέψει τον Tyler The Creator στο "Fall" -και την παραδοχή του, ακολούθως, ότι το παράκανε- ο Eminem συνεχίζει τη λάβρα επίθεση που εξαπέλυσε μαζί με το νέο του άλμπουμ Kamikaze. Ίσως γιατί βλέπει ότι οι κριτικοί τον εγκατέλειψαν ήδη από το περσινό Revival, αλλά οι φίλοι του συνεχίζουν και να τον αγαπούν, μα να τον θέλουν και τσαμπουκά: το Kamikaze επιβραβεύτηκε άλλωστε με ένα ακόμα θριαμβευτικό νούμερο 1 σε Η.Π.Α., Βρετανία, Αυστραλία και Καναδά, ενώ πήγε #6 στη σημαντική για το χιπ χοπ Γαλλία και #2 στη Γερμανία.

Στόχος του γίνεται τώρα, για ακόμα μία φορά, ο Machine Gun Kelly, ο 28χρονος (επίσης λευκός) ράπερ από το Χιούστον του Τέξας που βρέθηκε πέρυσι στο #8 των Η.Π.Α. και στο #37 της Βρετανίας με το 3ο του άλμπουμ Bloom. Η αλήθεια πάντως είναι ότι πολύς κόσμος εκτός Αμερικής τον έμαθε από τη διαμάχη του με τον Eminem. Η οποία φαίνεται να τροφοδοτεί τον τελευταίο με ...έμπνευση, αφού κυκλοφόρησε ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τίτλο "Killshot", απλά για να του την πει! Μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

«Είμαι 45 και ακόμα πουλάω παραπάνω από σένα, ως τα 29 μου είχα 3 δίσκους που φύσαγαν» ακούμε τον Eminem να ραπάρει, προφανώς απαντώντας σε όσα κοροϊδευτικά είχε πει ο Machine Gun Kelly για την ηλικία του και τη γενική του νηφαλιότητα.

Στιλιστικά το "Killshot" θα μπορούσε άνετα να προέρχεται από τα sessions που έδωσαν το Kamikaze, ωστόσο πρόκειται για μεμονωμένο ψηφιακό single, που δεν φαίνεται να έχει άμεση τουλάχιστον σχέση με το άλμπουμ.

To κομμάτι έχει ήδη κάνει πάταγο, ευρισκόμενο στο νούμερο 1 των YouTube τάσεων, μεταξύ άλλων και στην Ελλάδα, όπου ο Eminem διατηρεί διαπιστωμένη λαοφιλία.

{youtube}vFxQTY-W6GIo{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured