Με το φετινό τους άλμπουμ 7, οι Beach House καθησύχασαν όσους είχαν αρχίσει να ανησυχούν για το πού οδεύουν και επανήλθαν θριαμβευτικά στο top-20 τόσο της πατρίδας Αμερικής (#20), όσο και της Βρετανίας (#16).

Συνεχίζοντας το σχετικό promo, λοιπόν, έδωσαν αυτές τις μέρες στη δημοσιότητα ένα αρκετά φεύγα βιντεοκλίπ φτιαγμένο από τους Sonic Boom & Nuno Jardim για το τραγούδι "Drunk In LA", το οποίο μπορείτε να δείτε στον αμέσως παρακάτω σύνδεσμο.

{youtube}2j1_qPBuBMk{/youtube}

Καθώς όμως ετοιμάζονται και για μερικές συναυλίες στη Βρετανία, βρήκαν καλή ιδέα να δημοσιεύσουν και ένα επίσημο remix του Sonic Boom στο "Black Car", ένα ακόμα από τα τραγούδια του 7: μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

Οι ενημερωμένοι φίλοι των εναλλακτικών ήχων γνωρίζουν βέβαια ότι πίσω από το ψευδώνυμο Sonic Boom βρίσκεται ο Άγγλος μουσικός και παραγωγός Peter Kember, ιδρυτικό μέλος των επιδραστικών Spacemen 3, αλλά και (συμ)παραγωγός των Beach House στο 7.

«Περάσαμε τόσο ωραία δουλεύοντας μαζί του», δήλωσαν η Victoria Legrand με τον Alex Scally, «και ποτέ δεν είχαμε κάποιο remix σε τραγούδι μας, οπότε σκεφτήκαμε ότι θα είναι cool αν έφτιαχνε κάτι ο Peter. Μας άρεσε ιδιαίτερα η δουλειά του στο "Black Car", γιατί σχεδόν το νιώσαμε να γίνεται ένα άλλο κομμάτι».

{youtube}ixKRsiLsy8M{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured