news.team

Παραμένει ένα από τα θαυμαστά πράγματα των ύστερων '00s πώς οι Καναδοί Fucked Up μπόρεσαν και βρήκαν τις διακλαδώσεις μεταξύ μιας χαρντοκορίλας αμερικάνικων καταβολών και του indie ήχου της εποχής, φτάνοντας σε ένα άλμπουμ σαν το The Chemistry Of The Common Life (2008), το οποίο μπορεί να μην πούλησε τίποτα, μα έθεσε τις βάσεις της μετέπειτα καριέρας τους, που βαστά μέχρι σήμερα μια χαρά.

Τους Fucked Up ευτυχήσαμε μάλιστα να τους δούμε και στην Αθήνα το 2013, σε μια πραγματικά αξέχαστη συναυλία στα πλαίσια της 3ης μέρας του Plisskën Festival εκείνης της χρονιάς, στον Ελληνικό Κόσμο (δείτε την ανταπόκριση του Τάσου Μαγιόπουλου εδώ).

Τελευταία τους δισκογραφική εμφάνιση ήταν το 2014 με το Glass Boys (Η.Π.Α. #84, Βρετανία #187). Τώρα, όμως, είναι έτοιμοι να επιστρέψουν με καινούριο υλικό.

Στα πλαίσια λοιπόν του σχετικού promo, το γκρουπ έδωσε πρόσφατα στη δημοσιότητα ένα βιντεοκλίπ του Mike Haliechuk για το φρέσκο τραγούδι "Normal People" και ένα ακόμα νέο κομμάτι, το "House Of Keys". Μπορείτε να τα βρείτε διαδοχικά στους παρακάτω συνδέσμους.

{youtube}1iaArL6rYl4{/youtube}

Και τα 2 τραγούδια προλογίζουν τον νέο, διπλό δίσκο Dose Your Dreams, ο οποίος θα κυκλοφορήσει στις 5 Οκτωβρίου από τη Merge.

{youtube}aPqJuCIKgNw{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured