Για τους περισσότερους από μας, τα συρτάρια όπου φυλάμε τις κάλτσες μας δεν είναι μέρος εκπλήξεων. Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο όταν είσαι ο Noel Gallagher.

Όπως λοιπόν ο ίδιος ανακοίνωσε, ενώ τακτοποιούσε τις κάλτσες του, έπεσε πάνω σε ένα ολόκληρο άλμπουμ σε space rock ρυθμούς το οποίο είχε φτιάξει το 2009, λίγο μετά τη διάλυση των Oasis.

Το άλμπουμ δεν είναι άγνωστο στους fans, κάθε άλλο. Υπάρχει μάλιστα κάμποσο ενδιαφέρον για το περιεχόμενό του, καθώς ο Gallagher το έφτιαξε με παραγωγούς τους Amorphous Androgynous, ένα από τα περίφημα alter egos των Future Sound Of London, που οι φίλοι των 1990s ηλεκτρονικών σίγουρα θυμούνται από επικές ηχογραφήσεις όπως το Tales Of Ephidrina του 1993.

Ωστόσο ο ίδιος ο Gallagher είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή του στο ΝΜΕ ότι είχε καταστρέψει το μοναδικό υπάρχον αντίτυπο της ηχογράφησης και ότι είχε απλά ξαναδουλέψει δύο τραγούδια της συνεργασίας, το "The Mexican" και το "The Right Stuff" για το 2ο του άλμπουμ με τους High Flying Birds, Chasing Yesterday (2015). Είχε μάλιστα τσακωθεί και δημόσια με τον Garry Cobain, ισχυριζόμενος ότι οι Amorphous Androgynous άλλαζαν τόσο τα φώτα σε όσα έφτιαχνε, ώστε κατέληγε να μην αναγνωρίζει τα τραγούδια του. Ο Cobain, από την πλευρά του σχήματος, σχολίασε δηκτικά ότι ο Gallagher «φοβάται ν' ακουστεί παράξενος, θέλει να κάνει τα πράγματα ακριβώς όπως τα έχει συνηθίσει».

Τώρα λέει ότι μάλλον δεν θυμόταν καλά και ότι το παράχωσε στο συρτάρι για να το ξανασκεφτεί στο μέλλον, ξεχνώντας το ολότελα στην πορεία, καθώς προχώρησε στον σχηματισμό των High Flying Birds.

Υπήρξε πάντως σαφής, ότι δεν πρόκειται να το ακούσουμε στο άμεσο μέλλον. Noel, να μας συγχωρείς, αλλά μας έχεις μάθει να κρατάμε μικρό καλάθι...

{youtube}8ccUWKX82TI{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured