Στο Bill Graham Civic Auditorium του Σαν Φρανσίσκο έπαιξε την προηγούμενη εβδομάδα ο Jack White, στα πλαίσια της περιοδείας για το φετινό του άλμπουμ Boarding House Reach (Η.Π.Α. #1, Βρετανία #5). Και, τελειώνοντας τη συναυλία, τον περίμενε μια έκπληξη.

Ανάμεσα σε όσους ήρθαν στα παρασκήνια για να επισκεφθούν αυτόν και τη μπάντα του, ήταν η γνώριμη φιγούρα του Tom Waits. Στα 68 του πια χρόνια, ο Αμερικανός τραγουδοποιός κάνει σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις, πόσο μάλλον σε συναυλίες άλλων συναδέλφων -λείπει άλλωστε από τα μουσικά πράγματα εδώ και 7 περίπου χρόνια, από το Bad As Me του 2011 (Η.Π.Α. #6, Βρετανία #10).

Όπως αναμενόταν, ο White ενθουσιάστηκε και έβγαλε μάλιστα και φωτογραφία με τον Waits, την οποία πόσταρε στο επίσημό του Instagram.

Αλλά εκεί, στα όσα διαβάζουμε για τη συνάντησε, μας περίμενε και μια απροσδόκητη αναφορά: ο White διατείνεται ότι ο Waits του ...έκλεψε το ρολόι φεύγοντας!

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν γνωρίζουμε, το Pitchfork αποπειράθηκε να μάθει επισήμως περισσότερα από το γεγονός, αλλά προς το παρόν υπάρχει μόνο σιωπή και από τις δύο πλευρές.

{youtube}Ny3K8Dqth1M{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured