news.team

Τον John Grant από το Buchanan του Μίσιγκαν τον μάθαμε από τους Czars, αλλά τον προσέξαμε τελικά όταν έφυγε για να κάνει σόλο καριέρα, βγάζοντας το άλμπουμ Queen Of Denmark πίσω στο 2010 (Βρετανία #59, Γαλλία #157).

Ο Αμερικανός τραγουδοποιός έχει περίπου 3 χρόνια να φανεί, από το Grey Tickles, Black Pressure του 2015 (Βρετανία #5, Γαλλία #122), αλλά πρόσφατα σήμανε την ώρα της επιστροφής με το ολοκαίνουριο τραγούδι "Love Is Magic".

Τώρα, το τραγούδι έχει και το δικό του επίσημο βιντεοκλίπ, γυρισμένο από τη Fanny Hoetzeneder: όπως μάλιστα μπορείτε να δείτε και στον σύνδεσμο παρακάτω, απεικονίζει την εκπαίδευση σκύλων για έναν διαγωνισμό κάπου στη Βρετανία.

Το "Love Is Magic" προλογίζει έναν ομώνυμο νέο δίσκο, ο οποίος θα κυκλοφορήσει στις 12 Οκτωβρίου από την Partisan και τη Bella Union. Ο John Grant συνυπογράφει την παραγωγή του μαζί με τον Benge και τον Paul Alexander των Midlake.

«Η αγάπη δεν είναι καθόλου γλειφιτζούρια, ουράνια τόξα, μακαρόνια με τυρί και John Carpenter», σχολίασε ο Grant, «όμως είναι γεγονός ότι παραμένει κάτι το μαγικό».

{youtube}-qtTidRF2V0{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured